1 Mayıs 2019 Çarşamba

EASLY.LY NEDİR?


EASLY.LY


2012 yılında yayınlamaya başlayan easel.ly web ortamında profesyonel programları aratmayan tasarım arayüzü ile kullanılarına hizmet vermeye başladı. Kullanıcılarına sunduğu tasarım arayüzü rahat bir şekilde sürükle-bırak yöntemi ile profesyonel görsellerin ortaya çıkmasına olanak sağlıyor. Bünyesinde bulundurduğu binlerce tasarım şablonu ve tasarım nesneleri ile web ortamında kullanarak siz de rahatlıkla görselinizi oluşturabilir ve ihtiyacınıza yönelik yerlerde kullanabilirsiniz

İlk olarak easel.ly adresine girdikten sonra ücretsiz olarak kayıt olabileceğimiz “Sign Up Free” butonuna tıklayarak kayıt ekranına gidiyoruz.



Bu ekranda isterseniz mail adresiniz, isterseniz facebook ya da Google+ plus hesabınız ile üye olabilirsiniz. Üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra yönlendirildiğiniz anasayfada tasarımınıza uygun bir şablon seçerek, kendi içeriğine uyarlayabileceğiniz düzenleme ekranına gelerek işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca hangi kategoride çalışma yapıyorsanız, o kategoriyi sağ bölümde bulunan alandan seçerek ona uygun şablon seçebilirsiniz.




Seçtiğimiz bir şablonu düzenleme ekranına girerek onun üzerinde değişiklik yapabilir ve görselleri silebilir ya da ekleme yapabiliriz. Üst kısımda bulunan seçeneklerden “backgrounds” ile arka plan rengini ve tasarımını değiştirebilir, “shapes” ile şekiller ekleyebilir, “text” ile metin oluşturabilir, “charts” ile grafik ekleyebilir ve “upload” seçeneği ile hazırda bulunan grafiğimizi şablon üzerine entegre edebiliriz. Diğer seçenekler ise kelime düzenleme ve yapılandırma seçenekleridir.


Tasarım ayarlarının üstünde bulunan seçeneklerden “Download” seçeneği ile oluşturduğumuz görseli bilgisayarımıza düşük kalitede, yüksek kalitede ya da PDF olarak indirip kullanabiliriz. Ayrıca “Share” seçeneği ile paylaşılabilir bir bağlantı alarak, bağlantıyı paylaştığımız kişilerin bu görseli görmesini sağlayabiliriz.



Yukarıda görmüş olduğunuz çalışma bizzat kendime aittir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POSTERMYWALL NEDİR?

POSTERMYWALL 2010 yılında başlatılan PosterMyWall, tüm grafik tasarım ihtiyaçlarınız için tek elden çevrimiçi bir çözümdür. Tas...