1 Mayıs 2019 Çarşamba

CANVA NEDİR?




Canva, 2012 yılında kurulmuş bir grafik tasarım aracı web sitesidir. Sürükle ve bırak formatını kullanır ve bir milyondan fazla fotoğrafa, grafiğe ve yazı tipine erişim sağlar. Tasarımcıların yanı sıra profesyoneller tarafından da kullanılır.





Canva ücretsiz bir web tabanlı tasarım uygulamasadır. Canva; ingofrafik, poster, sosyal medya gönderiler, sunum, davetiye, kart ve reklam gönderileri gibi daha birçok şeyi profesyonel şekilde hazırlamanıza yardımcı olmaktadır.





Kayıt yapıp, giriş yaptıktan sonra karşınıza böyle bir panel çıkacaktır. Öncelikle ne yapmak istiyorsunuz bunu belirleyin. Sonrasında oluşturmak istediğiniz tasarımdan bir tanesini seçiniz. 





Diyelim ki ne yapmak istediğinize karar verdiniz. Sonra karşınıza böyle bir panel çıkacaktır. Sol tarafta bulunan yan menü birkaç sekmeden oluşmaktadır. Bu sekmelerden fotoğraflar, ilüstrasyonlar arayabilir, hazır şablonlara ulaşabilir, yeni metin yazısı girebilir, arka planı seçebilirsiniz. 


 






Yukarıdaki görsellerde görmüş olduğunuz çalışmalar, bizzat kendi çalışmalarımdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POSTERMYWALL NEDİR?

POSTERMYWALL 2010 yılında başlatılan PosterMyWall, tüm grafik tasarım ihtiyaçlarınız için tek elden çevrimiçi bir çözümdür. Tas...